Partnere

Våre samarbeidspartnere tilbyr blant annet tjenester som:
Brakkevask
Butikkrenhold
Bortkjøring av avfall
Daglig renhold
Fasadevask
Gressklipping
Kontorrenhold
Snørydding
Trappevask
Vaktmestertjenester
Vedlikehold
Vindusvask

Nyhet! Sameier og borettslag som er kunde av Leko Matter får gratis tilgang til styreportalen Styret.com! Gjør styrearbeid enkelt og effektivt! Les mer..

Samarbeidspartnere innen renhold og vaktmestertjenester

Renhold og vatmestertjenester-foto

Er du på utkikk etter seriøse leverandører av daglig renhold, trappevask, vaktmestertjenester, fasadevask, byggvask eller andre tjenester?

Leko Matter AS har tett samarbeid med en rekke renholdsfirma og vaktmesterfirma. Velger du å inngå avtale om renhold med et renholdsbyrå vi samarbeider med, er det Leko Matter As som leverer og bytter mattene, men hvis du vil, kan du samle både renhold og matteleie på samme faktura. Faktura vil da komme fra din leverandør av renhold eller vaktmestertjenester.

Vi sørger for at våre samarbeidspartnere er oppdatert på vårt sortiment, og gitt opplæring slik at du som kunde får riktig tilpasset matteservice.
Her presenterer vi noen av våre samarbeidspartnere innen renhold og vaktmestertjenester.

Rene Trapper As
Spesialist på trappevask i sameie og borettslag i Oslo, Asker og Bærum. Rene Trapper AS er Norges største aktør innen trappevask og vasker per i dag mer enn 5.000 trappeoppganger hver måned.
www.renetrapper.no

Rene Bygårder As
Rene Bygårder AS er et datterselskap av Rene Trapper AS. Har drevet med vaktmestertjenester i over 12 år, og utfører per i dag bygårds- og renholdsarbeid for hundrevis av sameier og borettslag i Oslo, Asker og Bærum.
www.renebygarder.no

Vaktmester Andersen As
Vaktmester Andersen utfører alt innen vanlige vaktmestertjenester og renhold. Holder utearealene i orden, utfører rutinemessig vedlikehold på eiendommen og kan også bistå med tjenester innen HMS.
www.vaktmesterandersen.no

Absolutt Rent As
Spesialist på trappevask for borettslag og sameier i Oslo. Tilbyr også vinduspuss, skuring og boning til sine kunder, alt utført med høy kvalitet.
www.absolutt-rent.no

1 Hjelpende Hånd As
1 Hjelpende Hånd er en totalleverandør av servicetjenester for drift av eiendom og leverer alle tjenester knyttet til vedlikehold og drift av sameier, borettslag og næring i Oslo.
www.1hh.no

Viken RTB
Spesialist på renholdstjenester for byggenæringen med brakkevask og byggvask. Utfører også fast og temporært renhold for næringseiendom, kommunale bygg og privatkunder.
www.vikenrtb.no

Storbyrenhold As
Tilbyr daglig renhold og fasadevask for gårdeiere i Oslo sentrum. Er også spesialister på stensliping og behandling av stengulv som marmor, terazzo og granittgulv.
www.storbyrenhold.no

Renconor As
Renconor er en profesjonell totalleverandør av renholdstjeneste til næringsbygg i Oslo sentrum. Tilbyr renhold, gulvvedlikehold, vinduspuss, tepperens og grafittifjerning fra fasaden.
www.renconor.no

ERA Facility Services AS
ERA Facility Services AS tilbyr trappevask, kontorrenhold, bortkjøring av avfall, samt ulike tjenester, som tepperens, oppskuring og boning, dødsbo, vinduspuss, flyttetjenester, tømming av innbo, kontorrekvisita, hygieneartikler, toalettpapir og tørkepapir m.m. for bedrifter i alle bransjer.
www.erafs.no

Aktiv Eiendomsservice As
Tilbyr alle tjenester innen vaktmester, renhold, inneklima og skadesanering på sentrale Østlandet. Kjører bort avfall for bedrifter og private, samt renser takrenner.
www.aktiv-eiendoms-service.no