Avskrapingsmatte

Avskrapningsmatte

Avskrapningsmatte med kant
Sort avskrapningsmatte med kant

Avskrapningsmatte er første ledd for å begrense inntråkk av smuss. En avskrapningsmatte bør ikke inneholde tekstiler, den bør være laget av naturgummi eller vinyl, slik at den ikke tiltrekker seg fuktighet som en tekstilmatte vil gjøre. En avskrapningsmatte brukes ofte utenfor døren, og ligger da utsatt til for vær og vind. Velg derfor en avskrapningsmatte som tåler det nordiske klima, med snø og kuldegrader. Leko Matter As tilbyr en rekke skrapematter som kan brukes både ute og inne, de kan ligge frittstående på gulv, eller felles ned i mattebrønn.

Vi anbefaler følgende avskrapningsmatter:

Ringmatte med kant
Ringmatte er en meget effektiv avskrapningsmatte i sort farge, og er utstyrt med skrå kant rundt matten, slik at man ikke snubler når man går over avskrapningsmatten. Kanten gjør det også lettere for barnevogner og rullestoler å trille over skrapematten. Ringmatten er utstyrt med dreneringshull slik at vann og smuss faller igjennom matten. Ringmatte er en avskrapningsmatte som kan brukes både utenfor private hjem, og utenfor butikk, restaurant, bar eller uten sameie/borettslag. Kjøp ringmatte i vår nettbutikk, www.mattebutikken.no eller se mer info og priser her. 

Diamantmatte med kant
Diamantmatte har fått sitt navn fra mønsteret i matten. Diamant avskrapningsmatte har åpen bunn, slik at vann og smuss trekker igjennom matten. Skrapematten har også kant for å unngå å snuble. Diamant avskrapningsmatte har meget god skrapeeffekt og lang levetid. Tåler snø, regn og kuldegrader. Dette er avskrapningsmatte som tåler mye! Kjøp den i vår nettbutikk eller se mer info og priser her.

Spagetti grå utendørs -foto

Spagettimatte med kant
Avskrapningsmatte med løkker av vinyl som stopper store mengder smuss. Avskrapningsmatten leveres som standard uten bunn, men kan også leveres med bunn, slik at den kan brukes inne i lokalet. Spagettimatte med kant er en avskrapningsmatte som leveres i ulike høyder og 2 ulike størrelser.
Kjøp den i nettbutikken eller se mer info og priser her.