Priser matteservice

Priser matteservice

Priser på matteservice og utleiematter kan variere stort mellom leverandørene. Vår erfaring viser at prisforskjellen mellom Leko Matter og andre matteleverandører kan være over 100 % i visse tilfeller.

Det kan ofte være vanskelig å gjøre en direkte sammenligning av pris mellom de ulike leverandører av matteservice, fordi prisen oppgis på mange ulike måter som ikke er direkte sammenlignbart. Pris på matteservice oppgis av noen som pris pr uke, andre gir pris pr måned, mens andre igjen oppgir pris pr skift eller pris pr år. Spesielt pris pr uke kan gjøre at et tilbud som i utgangspunktet er vesentlig dyrere, kan oppfattes som rimeligere. Vil du vite mer om hvordan man bør sammenligne priser på matteservice, sjekk ut matteservice - prisinformasjon. 

Vær oppmerksom på at enkelte leverandører legger på en rekke unødvendige gebyrer som øker totalprisen med en vesentlig sum pr år. Eksempelvis frakt/leveringsgebyr, fakturagebyr, "miljøgebyr", leie av hylleplass, leie av sekker til mopper og arbeidstøy.

Som kunde av Leko Matter As slipper du alle disse gebyrene. Prisen som oppgis i tilbud og ordrebekreftelser er totalpriser, helt enkelt!