Vestfold

Microluxx-gulvmatte-foto

Distribusjonsområde

Leko Matter As leverer utleiematter i Vestfold.
Vi leverer matteutleie ukentlig i byer og tettsteder langs E18 gjennom Vestfold fylke. Vi leverer gulvmatter fra Holmestrand i nord og ned til og med Larvik i sør. Vi har kunder på utleiematter i byer som Holmestrand, Horten, Tønsberg og Sandefjord, men vil vurdere andre steder på forespørsel, så ta kontakt om du er interessert i et tilbud på leiematter i Vestfold!
Vi leverer våre tjenester til alle typer bedrifter, alt fra kontor, butikk, spisesteder, lager, sameie/borettslag eller næringseiendom/bygårder.

Leko Matter As har erfaring tilbake fra 1971 med prisgunstige utleiematter i Oslo-området. Leko har jevnlig utvidet sitt distribusjonsområde for entrematter etter hvert som etterspørselen for utleiematter til lave priser har økt, og nå betjener vår distribusjon mer enn 4 000 kunder på det sentrale Østlandet. Bedrifter eller sameier i Vestfold kan nå endelig leie gulvmatter fra Leko til lavpris, helt uten gebyrer!

Leko Matter As har alltid vært en utfordrer og prispresser i bransjen. Vi oppgir alltid totalpriser til våre kunder, det er ingen tillegg/gebyrer, skjulte kostnader eller kontrakter med liten skrift. Vi tilbyr leieavtaler på matter uten lange bindingstider og ferdig prutede priser med kvantumsrabatt som automatisk blir trukket i fra ved flere enn 3 utleiematter. Det skal være ukomplisert å være kunde av Leko, og det er viktigere for oss at kunden har riktig mattedekning med riktig byttefrekvens, enn at de betaler høyest mulig sum. Vi tror at fornøyde kunder, er langsiktige kunder!

Kontakt oss for et tilbud på leiematter til ditt lokale i dag!

Våre tjenester i Vestfold omfatter: