Reklamematte

Reklamematter, promomatte eller profileringsmatte er også omtalt som logomatter. En logomatte fokuserer på firmaets logo, men en reklamematte fokuserer på et budskap, kampanje eller et produkt i tillegg til logoen. En reklamematte eller displaymatte brukes normalt inne i lokalet for å skape oppmerksomhet og fokus på utvalgte produkter eller kampanjer.

Reklamematter er godt egnet til bruk ved produktlansering eller på messe/utstilling. Reklamematter og kampanjematter finnes i ulike kvaliteter og har ulike egenskaper etter hva man ønsker å bruke profileringsmatten til.

Ønsker du en vaskbar reklamematte som kan brukes på samme måte som en utleiematte og byttes/vaskes i fast intervall er vår standard logomatte riktig type gulvmatte. Denne typen reklamematte har i utgangspunktet samme kvalitet som en standard leiematte. Dersom den ikke blir skadet, kan det påregnes en levetid på 3-5 år.

Er behovet for en begrenset periode og man ikke trenger vask av reklamemattene i kampanjeperioden, for eksempel hvis promomattene brukes på disk eller på stand/utstilling har vi andre kvaliteter som kan leveres i større kvantum og med mer detaljert trykk. Ta kontakt med oss for å finne riktig type matte for deg. Normal leveringstid på reklamematter er 10-14 dager etter godkjent design, men visse typer kan ha lengre leveringstid, ta derfor kontakt i god tid.

Alle våre reklamematter kjøpes for en engangssum, det er ingen løpende kostnader, med mindre man ønsker serviceavtale som innebærer vask og bytting.

Vi kan også levere reklamematter for utendørs bruk, se mer info her.

Reklamematter sendes over hele landet.