Logomatter

Logomatter med firmalogo eller eget design

Rask leveringstid

Vaskbare logomatter - Høy kvalitet

Gratis designforslag

Selges med eller uten serviceavtale

Miljøvennlig og bærekraftig produksjon

Laget
+
ulike design
Levert
+
logomatter
Gjenvunnet
+
plastflasker

Visste du at stoffet i våre logomatter er laget av miljøvennlig resirkulerte plastflasker?

Logomatter fra Leko har sørget for at over 370 000 plastflasker (0,5 l) er gjenbrukt

Informer dine kunder, ansatte eller gjester med infomatter fra Leko. Trykk her for flere eksempler..

Leko Matter As introduserer neste generasjon logomatte! Vi kan nå tilby flere farger, mer kompliserte design og bedre holdbarhet enn noen gang.

Colorstar-teknologien gir klarere og bedre farger på logomatter som ikke blir blasse under vask. Garnet i de nye logomattene er fra september 2020 produsert av 100% høy-kvalitet PET, resirkulert plast, som gjør produksjonen vesentlig mer miljøvennlig og bærekraftig, samtidig som det tilfører logomatter bedre egenskaper til å motstå flekker og misfarging. Baksiden er 100 % nitrilgummi med forsterkede kanter som sørger for at logomattene ligger helt flatt på gulvet.

Se vår video om logomatter her:

Logomatter benyttes ofte av følgende kundegrupper:

Butikk

Kontor

Sameie / Borettslag

Bar / Restaurant

Messeutstillere

Reklamebyrå / Grafisk design

For mer informasjon om bestilling av logomatte, se fra ide til ferdig produkt. For flere eksempler på matter vi har laget, se vårt bildegalleri logomatter. 

Vi selger logomatter i utleiekvalitet både med og uten serviceavtale. En matte med logo kan benyttes som fast profilering av bedriften eller som reklamematte til kampanjer eller stands.

Vi har lang erfaring med logomatter og kan gi gode råd og veiledning for å finne den beste løsningen for våre kunder. Logomattene som leveres av Leko Matter As har normalt en levetid på mellom 3-5 år i fast utleie med jevnlig vask. Levetiden på en logomatte er avhengig av bruken og trafikken over matten, men fargevalgene har også mye å si for levetiden. Leko Matter As vet hva som fungerer, spør oss gjerne om råd.

Vi leverer logomatter uten serviceavtale over hele landet. Ønsker du logomatter med serviceavtale, altså vask og bytting, leveres dette i Oslo, Akershus, Østfold, samt deler av Vestfold, Buskerud, Oppland og Hedmark.