Logomatter

Logomatter med firmalogo eller eget design

Rask leveringstid

Vaskbare logomatter - Høy kvalitet

Gratis designforslag

Selges med eller uten serviceavtale

Miljøvennlig og bærekraftig produksjon

Innendørs logomatte

Logomatte for innendørsbruk, men tåler kortere perioder utendørs. Høy-kvalitets logomatter som kan inngå i fast serviceavtale eller kjøpes uten avtale.

Utendørs logomatte

Logomatte designet for utendørsbruk. Kan ligge ute i alle sesonger, og har ekstra skrapeeffekt for å stoppe mest mulig smuss.

Infomatte

Infomatter er logomatter med budskap, informasjon, anvisninger, farevarsel eller lignende. Kan inngå i en fast serviceavtale eller kjøpes uten avtale.

Reklamematte

Kampanjematter for nye produkter, kampanjer, salg eller andre budskap. Finnes i ulike varianter for forskjellige typer bruk.

Prosjektmatter

Logomatter for ulike prosjekter eller eventer, som kan vare for lengre eller kortere perioder. Vi hjelper deg å finne riktig type matte, levert i rett tid.

Personlig dørmatte

Lag din egen dørmatte til hjemme eller hytta, design unik båtmatte eller matte med egen tekst til bobil/campingvogn. Prøv vårt designstudio i nettbutikken.

Logomatter benyttes ofte av følgende kundegrupper:

Butikk

Kontor

Sameie / Borettslag

Bar / Restaurant

Messeutstillere

Reklamebyrå / Grafisk design

For mer informasjon om bestilling av logomatte, se fra ide til ferdig produkt. For flere eksempler på matter vi har laget, se vårt bildegalleri logomatter. 

Vi selger logomatter i utleiekvalitet både med og uten serviceavtale. En matte med logo kan benyttes som fast profilering av bedriften eller som reklamematte til kampanjer eller stands.

Vi har lang erfaring med logomatter og kan gi gode råd og veiledning for å finne den beste løsningen for våre kunder. Logomattene som leveres av Leko Matter As har normalt en levetid på mellom 3-5 år i fast utleie med jevnlig vask. Levetiden på en logomatte er avhengig av bruken og trafikken over matten, men fargevalgene har også mye å si for levetiden. Leko Matter As vet hva som fungerer, spør oss gjerne om råd.

Vi leverer logomatter uten serviceavtale over hele landet. Ønsker du logomatter med serviceavtale, altså vask og bytting, leveres dette i Oslo, Akershus, Østfold, samt deler av Vestfold, Buskerud, Oppland og Hedmark.