Personvernerklæring

Hvem vi er

Leko Matter As
Håndverksveien 13 A, 1405 Langhus
Orgnr: 954817369
Tlf: 22358035, E-post: post@leko.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Ved å sende inn henvendelse til oss via kontaktskjema på vår nettside kan vi be om følgende personopplysninger:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-postadresse
  • Navn på bedrift eller brl/sameie du representerer

Denne infoen samles inn for at vi skal kunne kontakte deg og vite hvilket firma, sameie eller borettslag vi skal utstede tilbud til, eller lagre bestillinger og andre henvendelser på. 

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som lagres på din datamaskin når du laster inn nettsider som blant annet gjør at nettsiden husker dine preferanser til neste besøk. Informasjonskapsler registrerer brukerstatistikk som gir oversikt over antall besøkende og adferd på nettsiden. Formålet er å utvikle og forbedre nettsiden. Informasjonskapsler lagrer ikke personopplysninger som kan identifisere den besøkende. 

Ved å besøke denne nettsiden samtykker du til at det lagres informasjonskapsler. Om du ikke samtykker til dette må du endre dine innstillinger i nettleseren din, eller gå ut av nettsiden. Du kan slette lagrede informasjonskapsler under innstillinger i nettleseren. Ved å slette eller hindre nettleseren å lagre informasjonskapsler kan du oppleve redusert funksjon på nettsiden.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi selger ikke dine personopplysninger til tredjepart. Om kundeforhold ønskes overført til våre samarbeidspartnere avtales deling av informasjon på forhånd.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Opplysninger som er gitt i kontaktskjema lagres på kundekort til bedriften du representerer og ligger lagret så lenge kundeforholdet er aktivt. Leder ikke kontakten til et aktivt kundeforhold slettes informasjonen innen rimelig tid.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Har du vært i kontakt med oss kan du når som helst be om innsyn i informasjon lagret om deg og be om sletting av data så lenge ikke sletting strider mot krav til dokumentasjon som angår kundeforhold.

Sist revidert

Sist oppdatert 2024. Erklæringen vil kunne oppdateres uten varsel. Siste reviderte personvernerklæring vil til enhver tid finnes på denne siden.