Miljømatte

Mikronylon-matte med 40 % mer absorberende materiale

Inneholder 50% resirkulert garn

Mer effektiv!

Kan byttes sjeldnere!

Mer miljøvennlig!

Kort fortalt:

50% resirkulert nylon blandet med tynnere mikronylon.
Garnvekt: 1100 gram (standard er 600-750 gram)
100% Nitrilgummi på baksiden med forsterkede kanter
Totalvekt - 3,11 kg pr m2
Høyde - 12 mm

Leko Miljømatte finnes i 5 utvalgte størrelser:
90x150 cm
90x300 cm
120x200 cm
120x300 cm
150x250 cm

Leko Miljømatte er laget med 40 % mer absorberende materiale. Dette gjør at utleiematten kan ta i mot mer smuss og nesten 3 ganger mer fuktighet enn standard nylonmatter. Perfekt for det norske klimaet med tanke på regn og snø. En bedre gulvmatte, gir bedre innemiljø.

I inngang med mye tråkk rett inn fra gatenivå vil matten samle mer smuss og absorbere mer vann og snø mellom hvert matteskift. På steder hvor det er mindre tråkk på matten vil miljømatten kunne ligge lenger mellom hvert skift enn en standard utleiematte. Sjeldnere utskiftning av matten betyr mindre transport og færre vask, som er bra for miljøet!

Leko Miljømatte er altså en leiematte som gir bedre innemiljø og er mer miljøvennlig enn tradisjonelle gulvmatter, siden den kan byttes og vaskes sjeldnere. Stoffet i mattene består av 50 % resirkulert garn, som sikrer mer miljøvennlig produksjon. Se vår demonstrasjon av miljømatten her:

Mer om Leko Miljømatte

Leko Miljømatte har en garnvekt på mer enn 1100 gram. Standard utleiematter har normalt mellom 600-750 gram, avhengig av kvaliteten på matten.
Garnet i miljømatten er laget av tynne mikrofiber nylontråder som gir overlegende egenskaper og god skrapeeffekt, gjennom hele leieperioden. Fibrene legger seg ikke ned etter tråkk på matten, på grunn av High Twist teknologien. Dette gir god skrapeeffekt hele tiden. 
100% Nitrilgummi på baksiden med forsterkede kanter på alle 4 sider gjør at miljømatten ligger helt flatt på gulvet.
Total vekt på matten 3,11 kg pr m2 - Det gjør at matten ligger stødig!