Vaktmestertjenester

Vaktmestertjenester

Entrematte-foto

Vaktmester serviceoppdrag

Vaktmesterervice-foto

Vaktmester sommer

Snørydding sameie-foto

Vaktmester vinter

En vaktmester i et borettslag, sameie eller næringsbygg utfører mange forskjellige vaktmestertjenester. Ukentlige inspeksjoner og vedlikehold er de tradisjonelle tjenestene, men like viktig er det å ha en vaktmester i beredskap som kan rykke ut når behovet oppstår.

Kjøp av vaktmestertjeneste er i dag like vanlig som kjøp av renhold. Når du velger vaktmesterfirma, bør du vurdere hvilke tjenester den aktuelle vaktmester tilbyr. Mindre borettslag og sameier har ofte ikke det samme behovet for eiendomsservice som de største sameiene. Velg derfor det vaktmesterfirma som passer for ditt behov. Det finnes i dag små og store firma som har spesialisert seg på vaktmestertjenester og eiendomsservice. Det finnes også rengjøringsbyrå som utfører enkelte vaktmestertjenester på forespørsel.

Mange vaktmesterfirma tilbyr en totalpakke som inneholder vaktmesterservice, renhold og trappevask, samt leie av inngangsmatter. Man kan da få alt på 1 faktura, og ett firma å forholde seg til.

Her presenteres våre samarbeidspartnere som leverer vaktmestertjenester, eiendomsservice, trappevask og renhold.

Rene_bygaarder-logo

Firma: Rene Bygårder As, et datterselskap av Rene Trapper As, startet i 2005.
Har drevet med vaktmestertjenester i over 12 år, og utfører vaktmesterservice og trappevask for hundrevis av sameier, borettslag og bygårder.
Område: Vaktmester Oslo, Asker og Bærum
URL: www.renebygarder.no

Aktiv-Eiendomsservice-logo

Firma: Aktiv Eiendomsservice As, startet i år 2001.
Tilbyr alle tjenester innen vaktmester, renhold, inneklima og skadesanering på sentrale Østlandet. Kjører bort avfall for bedrifter og private, samt renser takrenner.
Område: Hovedsaklig Indre Østfold
URL: www.aktiveiendomsservice.no

Firma: Karlsens Vaktmestertjeneste AS, startet i 2011.
Utfører vaktmestertjenester og tar ansvaret for uteområder som plenklipping og snøyrydding i bygårder og større sameier/borettslag, samt renhold/trappevask.
Område: Vaktmester Oslo
URL: www.kvt.no

Firma: Oslo & Viken Eiendomsdrift As, startet i 2020.
Nystartet vaktmester firma med ansatte og ledelse som har lang erfaring innen vaktmester og vedlikehold av eiendom.
Område: Oslo øst og Romerike
URL: www.oved.no

Ønsker du å bli profilert som vaktmester og tilby dine vaktmestertjenester på denne siden? Vi ønsker flere partnere innen vaktmesterservice i Oslo, Akershus, Østfold, Buskerud og Hedmark. Kontakt oss for avtale!