Matteservice

Leko-matter-50-år-liten

Visste du at:

Leko Matter As har vært i bransjen siden 1971? Leko har bygget opp kunnskap og et vareutvalg som sikrer riktig tilpasset matteservice til alle typer bedrifter, kontor, sameie eller borettslag. Les mer om oss..

Matteservice - inngangsmatter

Inngangsparti uten inngangsmatte

Inngangsparti med matteservice

Levering av inngangsmatter

Matteservice er en tjeneste som sikrer at du har rene og pene gulvmatter til enhver tid. Matteservice fra Leko Matter innebærer at vi bytter matter i ditt lokale etter avtalt byttefrekvens og til en gunstig pris. Vår matteservice har fleksible byttefrekvenser og vi anbefaler normalt at man har delt frekvens mellom sommer og vinter, da det ofte ikke er nødvendig med like hyppig matteservice på sommeren som på vinteren.

Riktig tilpasset matteservice reduserer behovet for renhold og behovet for vedlikehold av gulvet som igjen reduserer kostnader og hever renholdstandarden mellom hver vask. Inntil 80% av smuss kan stoppes fra å bli med inn i bygget med en optimal matteservice. I en bedrift med mange ansatte eller mange besøkende kan entrematter i service stoppe flere hundre kilo smuss årlig. Dette er sand og smuss som renholdere slipper å håndtere, siden vi tar med oss mattene med smusset ut av bygget ved bytte av gulvmatten. 

Matteservice er mer enn kun gulvmatter i inngangspartiet, en avtale om matteservice hos Leko kan også innebære leie av avlastningsmatter, serviceavtale på logomatter eller matteservice langtidsleie med for eksempel kun 2 skift i året, som et alternativ til kjøp av egne matter.

Sjekk prisen!

Ikke betal for mye for matteservice. Se vår guide for å sammenligne pris på utleiematter.

Leko står klare for å levere matteservice til din bedrift

Leko_matter_main-foto

Hvordan fungerer matteservice fra Leko Matter?

  • Vi avtaler antall gulvmatter, størrelser og byttefrekvens på utleiemattene. Leko stiller gjerne på uforpliktende og gratis befaring i ditt lokale.
  • Vi sender skriftlig tilbud/ordrebekreftelse med totalpris. Ingen skjulte gebyrer!
  • Vi starter opp matteservice etter avtalt tid
  • Vi kommer med en nyvasket leiematte etter avtalt frekvens og henter den brukte gulvmatten hos deg
  • Vi tar med den møkkete matten tilbake til vårt industrivaskeri hvor matten blir vasket med spesialprogram som sørger for helt rene matter
  • Har du matteservice på logomatte legges logomatten i egen hylle reservert for ditt firma

Leko Matter distribuerer matteservice til største delen av Østlandet. Vi leverer matteservice i hele Oslo og Akershus, samt mesteparten av Buskerud, Vestfold, Hedmark, Oppland og Østfold. Se mer info om vårt distribusjonsområde her..

Leko Matter distribuerer matteservice til hele østlandet med egne ansatte direkte fra vårt nye moderne industrivaskeri på Langhus, rett utenfor Oslo. Vaskeriet ble bygget sommeren 2019 og er et av Norges mest moderne og effektive mattevaskeri.