Prisliste

Priser matteutleie

Leko_gulvmatte-foto
Leko-gulvmatte-inngangsmatte-foto
gulvmatte-foto

Da det er mange ulike måter å presentere pris for matteutleie har vi kun et priseksempel presentert her. Ønsker du et konkret tilbud til din bedrift eller borettslag/sameie kontakt oss på post@leko.no benytt skjema for prisforespørsel eller ring oss på telefon 22 35 80 35.

Vi sender deg raskt og enkelt et uforpliktende tilbud og hjelper deg gjerne med å sammenligne pris om du har en leverandør på utleiematter i dag. Sender du oss en kopi av avtalen eller en kopi av faktura kan vi sette opp en direkte sammenligning mot eksisterende avtale. 

Leko Matter ønsker fornøyde og langsikte kunder ved å tilby en riktig tilpasset matteavtale, basert på over 50-års erfaring innen utleiematter. I mange tilfeller vil vi foreslå å redusere byttefrekvensen som gir en vesentlig lavere pris på matteutleie, enn om utleiemattene byttes for ofte.

Leko har ingen ekstra gebyrer eller skjulte kostnader, vi oppgir alltid totalpris!

Sjekk prisen!

Ikke betal for mye for matteleie. Se vår guide for å sammenligne pris på utleiematter.

Priseksempel leie 1 stk 90x150 cm (ved 3 eller flere matter er prisen lavere pr matte)

2262,- eks mva pr år
  • Forutsetninger:
  • Skift hver 2.uke vinter
  • Skift hver 4.uke sommer
  • Totalt 20 skift pr år

Lite trafikk eller ikke behov for så ofte skift? Les mer om vårt tilbud som vi kaller langtidsleie, hvor mattene kan byttes 2 eller 4 ganger pr år, til en lav pris. Les mer her..

Husk!
Våre priser er inkludert leie, vask og levering!
Vi har ingen transportgebyr, miljøgebyr eller andre gebyrer. Slike gebyrer kan ofte utgjøre en vesentlig sum pr år. Vi har sett flere eksempler på at gebyrer kan utgjøre mer enn 2000,- eks mva pr år, noe som vil si at bare gebyrene kan koster mer enn å leie 1 stk 90x150 cm ett helt år hos oss. I tillegg kommer da leie av matten hos våre konkurrenter, som ofte har en høyere pris enn hos oss. Se her for mer detaljert sammenligning: Prissammenligning

Ved 3 eller flere utleiematter fra Leko Matter As på samme levering gis det kvantumsrabatt og årsprisen pr matte blir dermed lavere. Kontakt oss for et tilbud tilpasset dine behov.