Dørmatte

Kjøpe dørmatte? Besøk vår nettbutikk for dørmatter.

www.mattebutikken.no

Skal dørmatten absorbere vått smuss inne er utleiematter det beste alternativet for bedrifter og sameier/borettslag.

Dørmatter

Dørmatter finnes i 3 hovedkategorier:

Dørmatter som er nedfelt i brønn

Fastmonterte dørmatter

Løse dørmatter inne eller dørmatter utendørs

En dørmatte inne eller dørmatte ute kan være gulvmatter som kjøpes uten avtale, eller utleiematter som skiftes med faste frekvenser.

Det finnes to typer dørmatter med skrapeeffekt; dørmatter hvor skitten legger seg på og inne i matten eller dørmatter hvor skitten går gjennom matten. En dørmatte hvor skitten går gjennom matten bør ligge i en mattebrønn eller ute, i for eksempel vindfang, på trapp eller på bakken ute.

Leko Matter AS selger ulike typer dørmatter ut fra hvor egnet de er for norske forhold. Nedenfor presenterer vi noen av dørmatter for inne og ute-bruk.

Dørmatte utendørs

Dørmatter som kjøpes for å ligge ute, bør ikke være av absorberende materiale, da de vil samle opp fuktighet fra regn og snø. Utendørs dørmatter bør ha kant rundt matten slik at vogner og rullestoler triller lett over.
Vi har følgende dørmatter for bruk ute:
Spagettimatte -Ringmatte

Dørmatter nedfelt

Nedfelt dørmatte i brønn kan ligge både ute og inne der det er nedfelling. Dørmatter som er nedfelt bør ikke ha absorberende egenskaper, da det er vanskelig å rengjøre dørmatten. Nedfelte matter bør ha åpen bunn, slik at smusset trenger igjennom matten, og brønnen rengjøres ved å løfte opp den nedfelte dørmatten.
Vi har følgende matter egnet for mattebrønn:
Spagettimatte -Ringgummimatte

Dørmatter inngangsparti

Dørmatter til inngangsparti kalles ofte også gulvmatter eller utleiematter. Leko Matter As leverer dørmatte til over 3000 kunder på Østlandet. Vi selger også dørmatter og gulvmatter til hele Norge. Nylon dørmatte brukes helst inne.
Se vårt utvalg her:
Utleiematter - Nylonmatter uten avtale

Dørmatte med logo eller tekst

Dørmatte med logo og tekst finnes både for bruk ute og inne. Dørmattene med logo for utebruk har ikke absorberende egenskaper og lages på mål. Dørmatter med logo for bruk inne er laget av nylon og finnes i 16 standard størrelser. Kan også lages på mål. Få din logo, ditt eget design eller egenvalgt tekst på din dørmatte.
Utendørs logomatte - Innendørs logomatte

Dørmatte til borettslag/sameie

Dørmatter i fellesområder og utenfor leilighetene kan med fordel være av samme type for alle beboere. Det gir et mer ryddig inntrykk når dørmattene er like foran alle dørene. Dørmattene fra Leko er vaskbare i vaskemaskin og har vesentlig bedre effekt enn de man normalt finner i butikker. Kontakt oss for et godt tilbud på felles innkjøp for alle beboere.
Nylonmatter - Logomatter

Dørmatte til privat hus og hytte

Dørmatter til bruk innenfor dør i private hjem og hytter bør ha god evne til å absorbere fuktighet, og bør ha gummiert bakside fri for skadelig pvc. Dørmatten skal både beskytte gulvet og hjelpe til med renholdet. Se vårt utvalg av dørmatter med eller uten motiv i vår nettbutikk.
www.mattebutikken.no