Entrematte

Ønsker du å kjøpe entrematter? Sjekk utvalget av matter i vår nettbutikk:

www.mattebutikken.no

Entrématte har tekstil overflate av nylon for å absorbere fuktighet. Entrématter benyttes som oftest innenfor dør i bygninger, kontor , sameie/borettslag eller restaurant/bar. Entrématter kommer i mange ulike kvaliteter og dermed har entrématter også ulike egenskaper. De rimeligste variantene har som oftest vinyl/pvc bakside, med tynn luv av nylon på toppen. De beste entrématter har underside av 100 % nitrilgummi med high-twist nylon på toppen som gjør at entrematten fanger mest mulig smuss.

Fordelen å velge entrématte av høy kvalitet er mange:

  • 100 % nitrilgummi sørger for at entrématten ligger stødig mot underlaget
  • Nitrilgummi gjør at en entrématte ligger helt flatt, uten krøllete kanter
  • Entrématter av høy kvalitet har forsterkede kanter, som hindrer rifter og hull
  • Entrématter med nitrilgummi kan vaskes på inntil 60 grader i vaskemaskin og tørkes i tørketrommel (pvc-entrématter er ikke vaskbare, de må renses)
  • Nitrilgummi er bedre for miljøet enn pvc (plast)
  • High-twist nylon på oversiden av en entrématte sørger for god skrapeeffekt og stor evne til å absorbere fuktighet
  • En entrématte bør ha minimum 700 gram nylonstoff for at matten skal ha mulighet til å samle smuss i matten mellom hver vask/rens

Entrématte med leieavtale
Entrématter kan leies med fast avtale om vask og bytte av mattene. Leko Matter tilbyr entrématter med serviceavtale på største delen av Østlandet. Vi kommer til ditt kontor, butikk, lager, industribygg eller borettslag/sameie med nyvasket entrématte til avtalt tid. Vi tar med den møkkete entrématten tilbake til vårt vaskeri hvor den blir grundig vasket i industrimaskiner. Les mer om leie av entrématte med bytteavtale her..

Entrématter for kjøp
Leko Matter selger entrématter til hele landet fra vår nettside og fra vår nettbutikk, www.mattebutikken.no. Entrématter med tekstil er av samme høye kvalitet som utleiematter. Andre typer entrématter, som avskrapningsmatter og entrématter for nedfelling krever minimalt med vedlikehold og kan gjerne kombineres med entrématte med leieavtale for å stoppe mest mulig smuss og søle fra å komme inn i bygget. Se vårt utvalg av entrématter for kjøp her..

Leko Entrematte Tørk
Type entrematte: Absorberende tørkematte
Bruksområde: Innendørs entrematte
Farger: Mørk grå, beige og sort
Leko Entrematte tørk kan vaskes i vanlig husholdningsmaskin og tørkes i tørketrommel ved behov. Ristes eller støvsuges jevnlig. Består av nylon overside og 100% nitrilgummi på baksiden. Nylon sørger for god avskrapning, samler store menger smuss nede i entrematten og fuktighet tørker raskt. Baksiden av nitrilgummi gjør at matten ligger stødig, uten å krølle seg, og kan gjerne brukes på gulv med varmekabler. Enkel å rulle sammen når gulvet skal rengjøres. Leko entrematte tørk har samme kvalitet som utleiematter, som gir lang levetid og maksimal effekt. Kjøp Leko Entrematte Tørk i vår nettbutikk, www.mattebutikken.no/entrematte-tørk

Leko Entrematte Kombi
Type entrematte: Absorberende skrapematte
Bruksområde: Inne og utendørs entrematte
Størrelser: 45x75 cm - 60x90 cm – 90x150 cm
Farger: Mørk grå eller beige
Leko Entrematte kombi er en entrematte som er kombinert skrapematte og tørkematte. Kan brukes både inne og ute, ligger stødig og kan absorbere store mengder vann. Miljøvennlig alternativ da oversiden er laget av resirkulerte plastflasker (P.E.T) Baksiden er laget av 100% nitrilgummi. Kombi entrematte kan vaskes i vaskemaskin ved behov, vi anbefaler vask 2-3 ganger pr år. Rengjøres jevnlig ved å riste entrematten eller støvsuges. Kjøp Leko Entrematte Kombi i vår nettbutikk:
Leko Entrematte Waffel
Leko Entrematte Stripes
Leko Entrematte Waves
Leko Entrematte Waterhog

Leko Entrematte Skraper
Type entrematte: Skrapematte
Bruksområde: Inne og utendørs entrematte
Størrelser: Diverse størrelser, settes sammen etter behov
Farger: Sort
Leko Entrematte Skraper er matter som er beregnet å avskrape sko og støvler for grovere smuss, som sand, stein, gjørme og snø. Godt alternativ til avskrapningsrist. Ringmatter kan leveres i ferdige størrelser, eller som byggesett for å sette sammen til større soner. Kan ligge løse på bakken eller nedfelles i gulv. Kjøp entrematter som skraper i vår nettbutikk:
Leko Stormy
Ringsone (byggesett)
Ringmatte Standard 12 mm
Ringmatte Extra 23 mm

Entrématte med logo, motiv eller eget design
Leko kan lage entrématte med logo, egenvalgt tekst, et spesielt design eller et bildemotiv. Entrématter med logo kjøpes for en engangssum og sendes over hele Norge. På Østlandet kan entrématte med logo også inngå i serviceavtale med vak og bytting. Entrématter kan også leveres uten tekst eller logo, for de som ønsker en spesiell farge på entrématten. Vi tilbyr over 60 ulike farger. Les mer om entrématter med logo/motiv her..

Skomatte
Skomatte fra Leko er en entrématte som passer perfekt til å sette dine sko på. Gulvmatten har tett nitrilgummi på baksiden og absorberende nylon på oversiden som gjør at Leko skomatte er helt tett. Smuss, vann, sørpe og snø forblir i entrématten til det fordamper og matten tørker av seg selv. Kan brukes på både tregulv og fliser, og kan brukes over varmekabler. Skomatte passer perfekt i kombinasjon med entématter og tørkematter fra Leko/Mattebutikken.no. Bruksområder er private hjem, kontor, legesenter, treningssenter, spa/badeland eller andre behandlngsklinikker hvor man tar av seg skoene.