Kokosmatte

Kokosmatte

Eksempel på kokosmatte hos kunde
Spagettimatte i stedenfor kokosmatte
Byttet ut kokosmatter med dørmatter

Kokosmatte var relativt populært i spesielt borettslag og sameier i en periode. Mange har imidlertid oppdaget ulempen med kokosmatte, de røyter og sprer sine fibre utover. Etterhvert som den blir slitt mister den effekten den hadde når kokosmatten var ny. I Norge har vi også problem med salt og sand på vinteren som gjør at en kokosmatte blir lite representabel og kan begynne å lukte. Se bildeeksempel øverst på denne siden.

Vi mener kokosmatte ikke egner seg i det norske klima, vi anbefaler heller en av våre skrapematter som kan nedfelles i samme eksisterende brønn du har kokosmatte i dag. Se mer info om spagettimatteVi har også skrapematter som kan ligge løst på gulvet eller utenfor inngangsdør. Fordelen med disse er at de ikke røyter på samme måte som en kokosmatte, og de tåler påkjenning fra salt og frost.

En kokosmatte er tett, slik at smusset blir liggende på toppen av kokosmatten, og ender opp med å bli dratt inn i lokalet. En funksjonell skrapematte leder vann og smuss igjennom matten, slik at den aldri blir tett. Smusset fjernes fra undersiden av matten.

Vurderer du å bytte ut en kokosmatte kontakt oss i dag for råd og veiledning, eller se alle våre produkter her.