Teppeservice

Teppeservice - Teppeleie

Tørkematte-nylonmatte
Tørkematte-nylonmatte-foto

Teppeservice dreier som om utleie av tepper eller matter i fast abonnement, altså teppeleie.
Teppeservice innebærer at du leier et fast antall tepper som skiftes etter faste intervaller. Du kan endre antall tepper du leier og byttefrekvensen på teppeleie i forhold til sesongvariasjon sommer og vinter.

Begrepet teppeservice er det samme som matteservice, og mange benytter teppeutleie og matteutleie om hverandre, men det er samme tjeneste og produkt som leveres.
Teppeservice er en meget rasjonell driftsform som gjør at man sparer kostnader på renhold og utgifter til vedlikehold av gulv fordi teppeservice stopper smusset ved inngangen. Det er ofte rimeligere å velge leietepper enn å kjøpe egne tepper som er vanskelig og kostbare å holde rene.

Teppeservice innebærer at vi kommer regelmessig og bytter ut det skitne teppet med et nytt.
Teppeservice reduserer behovet for renhold og trappevask, man kan ofte spare inn mer på reduserte kostnader enn teppeleie faktisk koster pr år.

Prisene for teppeservice er oppgitt som pris pr skift. Vær imidlertid oppmerksom på at enkelte aktører oppgir prisen på en annen måte. Oppgis prisen som pris pr uke må du gange opp prisen med antall uker teppet skal ligge. Det sikreste er derfor at du alltid ber om å få en totalpris pr. år Husk også å sjekke at det ikke kommer andre tillegg til prisen som faktura- og kjøretillegg.

Du kan bestille teppeservice fra Leko Matter As i Oslo, Akershus, Østfold og deler av Buskerud. Vi har videre kjøreruter til Hamar, Lillehammer og Gjøvik.