Utendørsmatte

Utendørsmatte

Utendørsmatter kan skape et blikkfang for å få oppmerksomheten til potensielle kunder, eller design utendørsmatte med budskap, kampanje eller reklame. Mulighetene er mange! Tradisjonelle gulvmatter er lite egnet for bruk utendørs, siden de vil absorbere fuktighet og virke mot sin hensikt. En utendørsmatte bør være laget for å brukes ute, og fungere i det norske klima. Leko Matter har nærmere 50 års erfaring med matteløsninger, og våre utendørsmatter kan du være trygg på at fungerer ute hele året.

Ønsker du en matte utenfor din butikk, restaurant/bar eller inngangsparti til din bedrift tilbyr vi en rekke ulike matter, som alle er uprøvd i det norske klima. Utemattene er produsert av anerkjente europeiske produsenter som kjenner det nordiske klimaet.

Utendørs logomatte
En logomatte ute hjelper deg å profilere din bedrift, et produkt eller hva med å annonsere at nå er det salg? Utendørs logomatte fra Leko Matter er spesialdesignet for utendørs bruk. Overflaten gir meget god skrapeeffekt, samtidig som vann og snø ikke trekker ned i matten på samme måte som en standard logomatte beregnet for innendørs bruk. Hvis du kun ønsker en rød løper eller en annen farge kan den selvsagt bestilles uten logo eller tekst. Les mer her..

Ringmatte med kant
Ringmatte er en utendørs skrapematte som har dreneringshull og skråkant som gjør det lettere å trille vogner, traller eller barnevogner over matten. Oversiden skraper effektivt av snø og grovsmuss før det dras inn i lokalet. Ringmatte med kant kan brukes utendørs foran inngang til din bedrift eller til ditt sameie eller borettslag. Vekten på matten gjør at den ligger stødig. Les mer her..

Ringmatte uten kant
Ringmatte uten kant er godt egnet til utendørs bruk, året rundt.  Utendørmattene leveres i faste størrelser, men kan enkelt kobles sammen til større størrelser med koblingsstykker. Kan enkelt skjæres til riktig størrelse og nedfelles der det er mattebrønn, eller legges løst uten nedfelling. Ringmatte tåler regn, snø og frost, og egner seg godt for å sikre glatte underlag. Les mer her..

Spagettimatte
Spagettimatte er en utendørsmatte som finnes i faste størrelser med kant eller leveres på rull/lengdemeter for nedfelling. Utendørs spagettimatte finnes i flere ulike farger. Kan leveres med eller uten bunn. Les mer her..