Verkstedmatte

Verkstedmatte

Verkstedmatte finnes i ulike typer, hvert til sitt bruk. Våre gulvmatter for verksted finnes med absorberende materiale eller som en skrapematte uten absorbering. Verkstedmatter omfatter også ergonomiske avlastningsmatter for å ivareta hms på arbeidsplassen. De fleste verkstedmatter kan kjøpes for en engangssum, men noen typer matter for verksted kan også leies med vaskeavtale.
Se vårt utvalg av matter for verksted her:

Nylonmatte
Nylonmatte absorberer fuktighet og fanger smuss som sand og stein slik at det ikke dras inn i verksted eller kundemottak.Bør derfor plasseres innenfor hovedinngang der kunder kommer inn i verkstedlokalet. Nylonmatte kan også benyttes mellom kontor og verksted, slik at de ansatte tørker av seg under skoene før de går inn i kontoret. Nylonmatte kan kjøpes uten serviceavtale eller leie med vask og bytte. 

Logomatte
Logomatter til bilverksted og andre typer verksted er en fin måte å profilere sin verkstedbedrift, enten om det er selvstendig verksted eller del av en landsdekkende kjede. Leko Matter har levert logomatter til SjekkPunkt bilverksted og Bilxtra-kjeden for å nevne noen. Hev inntrykket med en stilig matte med logo, design din helt egen gulvmatte for ditt verksted. Logomatte kan kjøpes med eller uten serviceavtale, og sendes til hele landet. 

Avlastningsmatte
Ergonomisk arbeidsplassmatte bør brukes på verksted der man står å jobber. En avlastningsmatte for verksted må tåle oljesøl og søl fra kjemikalier. Våre ergonomiske arbeidsplassmatter tåler i tillegg sveising som er en fordel når den brukes som verkstedmatte. Ståmatter som ikke er beregnet for bruk på verksted kan bli ødelagt av oljesøl og søl fra kjemikalier. Sveising kan i vært fall antenne ståmattene om de ikke er laget for slik bruk. Ergonomiske matter kan leveres med hull for drenering, spesielt godt egent for våte områder, hvor det er mye vannsøl, feks bilvask. Avlastningsmatte for verksted kan kjøpes uten serviceavtale eller inngå i leieavtale med vask og bytting. 

Kjørematte
Kjørematte brukes der biler, truck, henger eller motorredskap kjøres inn i verkstedet.
Kjørematten sørger for at fuktighet og smuss fra hjulene stoppes av matten, og man unngår glatte gulv, samt mindre slitasje på gulvet i verkstedet. Kjørematte limes enkelt fast på gulvet med kraftig dobbeltsidig teip, som følger med når du kjøper matten. Kjørematte kjøper man for en engangssum uten serviceavtale. 

Skrapematte
Skrapematte kan brukes inne eller ute, og er designet for å gi maksimal skrapeeffekt. Plasser en skrapematte utenfor inngang til verksted eller kundemottak for å få av mest mulig sand, stein, stein og sørpe fra skoene til dine besøkende. En skrapematte absorberer imidlertid ikke fuktighet, så man bør alltid supplere med en nylonmatte eller logomatte innenfor døren til verkstedet. Skrapematte kjøpes uten serviceavtale, og sendes til hele Norge.