Skrapematte

Skrapematte

En skrapematte benyttes ofte utenfor inngangsdør for å skrape av den groveste skitten fra sko som passerer over avskrapningsmatten. En skrapematte bør være konstruert slik at smusset faller gjennom matten, slik at den ikke gror igjen og mister skrapeeffekten. En skrapematte bør heller ikke absorbere fuktighet, man bør ha en absorberende gulvmatte innenfor døren.

Vi har en rekke skrapematter i vårt sortiment. Noen kan ligge løst på bakken/gulvet, andre kan felles ned i mattebrønn.

Ringgummatte for nedfelling
Ringgummimatte uten kant er beregnet for nedfelling i eksisterende mattebrønn. Ringmatter kan også ligge løst uten nedfelling, men merk at det er ikke avrundet kant slik at det kan bli en snublekant for gående. Skrapemattene leveres i 2 høyder, 12,5 mm eller 23 mm. Skrapemattene finnes i flere ulike størrelser, og kan kobles sammen med koblingstykker for å lage en større skrapesone.
Se mer info om ringgummimatte

Ringmatte med kant
Ringmatte med kant er en skrapematte som kan ligge løst uten nedfelling. Skrapematten har skrå kant rundt hele matten, slik at man ungår å snuble i skrapematten, samt gjøre det lettere for rullestol, barnevogn, handlevogn og lignende å trille over skrapematten. Ringmatten tåler snø og frost, og dreneringshullene sørger for at vann og smuss går igjennom skrapematten.
Se mer info og priser her.

Spagettimatte for nedfelling
Spagettimatte er en skrapematte med små løkker av vinyl som gir god skrapeeffekt. Spagettmatte kan leveres med eller uten bunn. Skal skrapematten ligg ute er det anbefalt å velge uten bunn, slik at vann og smuss dreneres igjennom skrapematten. Spagetti skrapematte kan i mange tilfeller erstatte nedfelt kokkosmatte som ofte benyttes i borretslag og sameier.
Les mer om spagetti skrapematte

Spagettimatte med kant
Spagettimatte med kant kan ligge fritt uten nedfelling både inne og ute. Spagetti skrapematte med kant leveres med eller uten bunn og i 3 ulike høyder. Spagetti skrapematte egner seg godt til for eksempel butikker som vil ha en grå gulvmatte utenfor butikken for å skape ett blikkfang. Skrapematten trenger minimalt med vedlikehold.
Se priser og mer info

For å se vårt komplette utvalg av skrapematter, se vår produktside
Vi sender skrapematter over hele landet!