Moppevask

Moppevask

Har du egne mopper og trenger profesjonell moppevask?

Klar for å få vasket dine mopper?

Kontakt oss i dag for å opprette kundekonto

Vi vasker også dine kluter om du leverer de inn sammen med dine mopper. Vaskes i egen maskin med program spesielt for kluter, og pakkes i separate sekker etter vask.

Vårt moderne og oppgraderte vaskeri har vaskemaskiner med kapasitet på inntil 1500 mopper pr vask. Har du flere mopper enn dette, må det fordeles over 2 maskiner. 

Ved å vaske mopper i store maskiner vil vi kunne tilby renere mopper. Dette skyldes i første rekke at maskinen aldri overfylles. Moppen får plass nok til å bevege seg og den har nok vann. Såpe doseres automatisk og korrekt etter mengde. Før vi starter det ordinære vaskeprogram, skylles moppene 1-2 ganger med kaldt vann for å få ut mest mulig smuss og såperester før vasking starter.

Hver kunde vaskes for seg selv, slik at ikke moppene dine blandes med andre sine mopper. For mindre kvantum benyttes mindre maskiner, som alle er satt opp med automatisk dosering og vaskeprogrammer.

Rene mopper blir pakket i blanke sekker med ca 50 mopper pr sekk.

Vi pakker blandingsmopp og mikromopp i ulike sekker.

Mopper kan leveres og hentes når du selv måtte ønske innenfor vaskeriets åpningstider. 

Mopper som leveres til vask er normalt klare for henting etter 1-2 virkedager.

Vi vasker mopper for rengjøringsbyrå og firma som har egne mopper. Moppene må innleveres og hentes på vårt vaskeri lokalisert sentralt på Langhus, rett utenfor Oslo. Av hensyn til logistikk har vi dessverre ikke mulighet for å hente/levere egne mopper hos kunder med mindre antall mopper. For større kvantum, ta kontakt med oss for tilbud på henting og levering.

Våre vaskemaskiner for mopper og kluter:

300 kg - Inntil 1500 mopper

110 kg - Inntil 560 mopper

57 kg - inntil 290 mopper

23 kg - inntil 115 mopper

8 kg - inntil 40 mopper