Trappevask

Andre tjenester:

Trappevask

Vask av trapper-foto

Vask av trapper i sameie/borettslag

Trappevask oslo-foto

Trappevask fellesområder

Renhold oslo-foto

Rengjøringsbyrå utfører trappevask

Trappevask som utføres av rengjøringsbyrå vil øke renholdstandarden i sameie eller borettslag og redusere noe av behovet for omfattende vedlikehold.

Et rent fellesareal og trappeoppgang gir glede til beboere, og et godt inntrykk til besøkende og potensielle boligkjøpere på visning. Best kvalitet på trappevask får du hos firma som har spesialisert seg på dette. Velg et seriøst firma til å utføre trappevask, så slipper man tidkrevende oppfølging av manglende eller dårlig vask. NB! Det er ikke det billigste rengjøringsbyrå som leverer best kvalitet på trappevask

Trappevask-utleiematte-foto
Skrapematte-trappevask

Hvorfor velge en av våre partnere til å utføre trappevask?

Selv om de fleste rengjøringsbyrå vasker trapper, er det noen som har spesialisert seg på trappevask og utviklet metoder for effektiv og rimelig vask av trapper. Som leverandør av utleiematter har vi samarbeidet med flere rengjøringsbyrået som vi kan anbefale. Se listen lenger ned på denne siden.

Trappevask og utleiematter

Leko sitt slagord «Det er billigere å stoppe møkke enn å fjerne den» passer godt når det gjelder trappevask. Ved å bruke utleiematter beholdes standarden på renhold mellom hver gang det utføres trappevask. En korrekt utplassering av utleiematter tilsvarer en gangs trappevask. Vi sørger for at våre samarbeidspartnere er oppdatert på vårt sortiment, og gitt opplæring, slik at du som kunde får riktig tilpasset matteutleie. En riktig matteløsning har derfor betydning for både pris og standard på renhold.

Hva er behovet for trappevask?

I tillegg trafikken i trappen, har det mest betydning hvordan man lager smuss sperrer. Leko leverer både faste installasjoner og utleiematter som reduser smusset fra å komme inn i trappen. Leko driver kontinuerlig opplæring i hvordan man lager smuss barrierer som høyner kvaliteten og reduserer kostnaden for trappevask. Med god planlegging kan man redusere frekvensen på trappevask.

Disse rengjøringsbyrå er spesialister på trappevask og vask av fellesområder sameier og borettslag:

Firma: Rene Trapper As, startet i år 2005.
Spesialist på vask av trapper i sameie og borettslag i Oslo, Asker og Bærum. Rene Trapper AS er Norges største aktør innen trappevask og vasker per i dag mer enn 5.000 trappeoppganger hver måned. Renholdere hos Rene Trapper har alle gjennomgått grundig opplæring i vask av trapper og bruk av kjemikalier og utstyr til trappevask.
Område: Trappevask i Oslo, Asker og Bærum
URL: www.renetrapper.no

Firma: Fortuna Renhold, stiftet i år 2004.
Spesialisert seg på vask av trapper i borettslag og boligsameier, samt renhold av kontor- og næringslokaler, butikklokaler, restauranter, teaterlokaler.
Område: Trappevask og renhold i Oslo, Bærum, Asker, Skedsmo, Lørenskog og Nordre Follo
URL: www.fortuna-renhold.no

Firma: Absolutt Rent As, startet i år 2004.
Spesialist på trappevask i større borettslag og sameier i Oslo. Tilbyr også vinduspuss, skuring og boning til sine kunder, alt utført med høy kvalitet og tett oppfølging av de ansatte.
Område: Trappevask Oslo
URL: www.absolutt-rent.no

Firma: Kleva As
Tjenester: Kleva As tilbyr flytte- og renholdstjenester.
Selskapets ledelse har 30 års erfaring innen renhold og flytting, og innehar meget gode tilbakemeldinger fra det arbeidet. Tilbyr trappevask, hovedvask, byggrenhold, renhold av kontor, flytting samt utleie av minilager.
Område: Oslo og omegn
URL: www.kleva.no

Firma: Rygge Renhold & service As
Tjenester: Rygge Renhold utfører trappevask, flyttevask, kontorvask, brakkevask vindusvask, periodisk renhold, hovedsaklig i Østfold, men har også faste oppdrag i Oslo og Akershus. Rygge Renhold & service As sitt mål er at de ansatte skal være stolte av trappevasken de har uført, som gir fornøyde kunder.
Område: Østfold, Oslo og Akershus
URL: www.ryggerenhold.no

Firma: Renus Vinger Rengjøring
Tjenester: Renus er størst på trappevask i Kongsvinger med ca 100 oppganger som vaskes hver uke! Utfører også tjenester som vinduspuss, flekkfjerning, daglig eller periodisk vask hos bedrifter, samt vasketjenester og flyttevask hos private.
Område: Kongsvinger
URL: www.renus.no

Ønsker du å bli profilert på denne siden? Kontakt oss for avtale.