Arbeidsplassmatte

Arbeidsplassmatte

Arbeidsplassmatte bør benyttes der man står over lengre til når man jobber. En arbeidsplassmatte bør ha ergonomiske egenskaper, slik at den avlaster rygg og ben for de ansatte. En ergonomisk ståmatte på arbeidsplassen kan redusere sykefravær og øke trivsel. Benytter man hev/senk pult bør arbeidsplassmatte være et naturlig tilbehør.

Fordeler med arbeidsplassmatte:

Øker blodsirkulasjonen

Avlaster rygg, ben og ledd

Hindre skliskader på glatte gulv

Kan redusere sykefravær

Se våre utvalgte arbeidsplassmatter:

Komfort Tekstil
Stilig og samtidig diskret arbeidsplassmatte som kan leveres i ulike farger, eller med logo/egenvalgt tekst. Ståmatten passer godt til bruk på kontor, resepsjon, kundemottak eller andre steder hvor utseende er viktig. Arbeidsplassmatten har egonomiske egenskaper som sikrer god avlastning for rygg og ben. For mer info og bilder, trykk her..

Avlastningsmatte-industri-foto

Komfort
Komfort arbeidsplassmatte er meget godt egnet til industri, lager, butikk. Komfort ståmatte er lett å rulle sammen når den ikke er i bruk, eller ved rengjøring. Komfort avlastning er en arbeidsplassmatte som tåler søl fra kjemikalier og generell tøff påkjenning. Komfort arbeidsplassmatte kan kjøpes for engangssum eller leies med vask og bytte.

kjøkken avlastningsmatte-foto

Komfort Flow
Komfort Flow arbeidsplassmatte er en ergonomisk ståmatte beregnet for kjøkken, bar eller andre våte områder. Komfort Flow er utstyrt med dreneringshull som gjør at fukt og søl renner unna, og ståmatten kan enkelt løftes bort eller rulles sammen for renhold. Komfort Flow tåler søl fra kjemikalier og er anti-mikrobakteriell behandlet. Den lave høyden på matten (11mm) og skråkant rundt gjør det enkelt og sikkert å gå av og på matten i hektiske miljøer. Komfort Flow kan kjøpes for engangssum eller leies med vask og bytte. 

 

Avlastningsmatte-hms-industri-foto

Industri arbeidsplassmatte
Industri arbeidsplassmatte leveres på rull for lengre områder, eller bestilles i metervis. Denne arbeidsplassmatten passer godt til lange pakkedisker, samlebånd eller lange korridorer. Industri avlastning sikrer hms ved at den kan bestilles med anti-skli bakside som gjør at den ligger stabilt mot gulvet. Industri ståmatte leveres på rull ca 20 meter og kan enkelt klippes til ønsket lengde. Les mer og se flere bilder..