Moppeservice

Moppeservice, mopper til rengjøring

mopper-blandingsmopp-foto

Bruker du mopper til rengjøring er det enkelt å leie mopper. Ved bruk av utleiemopper slipper du å behandle møkkete mopper og du slipper å tenke på å få vasket moppene. Etter bruk legges mopper i returdunken eller en sekk som hentes av oss. Ved utleie av mopper leverer vi et fast antall mopper som hentes i faste frekvenser.

For mindre kvanta lønner det seg å leie rengjøringsmopper. For storforbrukere lønner det seg å vaske egne mopper hos et spesialisert moppevaskeri.

Mopper til rengjøring bør ikke vaskes i standard husholdningsmaskiner. Mopper loer mye under vask og vil tette filteret på maskinen. Dette kan skape vannlekkasje. Mopper bør vaskes i moppevaskerier som har spesialmaskiner for moppevask. Vaskemaskiner som er beregnet for mopper vil vaske bedre enn husholdningsmaskiner og dosere riktig mengde kjemikalier slik at moppene blir rene og fri for bakterier.

Leko Matter AS leier ut mopper til rengjøring i hele vårt distribusjonsområde som dekker Oslo, Akershus, Østfold, deler av Buskerud (Drammen og Hønefoss). Vi dekker dessuten Kongsvinger, Hamar, Lillehammer og Gjøvik.