Eiendomsservice

Eiendomsservice

Tjenester innen drift av eiendom

Leko Matter As - Leverandør av eiendomsservice innen matteutleie og skrapematter, samt vaktmestertjeneste, trappevask og renhold til næringsbygg, sameie/borettslag via våre partnere

Leko_eiendom-foto

Denne eiendomsportalen viser våre tjenester og produkter innen eiendomsservice og er et nyttig oppslagsverk for vaktmester, eiendomsbestyrer eller styre/styreleder i sameie og borettslag. Våre produkter bør være en naturlig del av eiendomsservice i de fleste bolig eller næringsbygg. Leko Matter As har produkter som omfatter utleiematter, logomatter, skrapematter, mattesoner og moppeutleie. Ønsker du at renhold og vaktmestertjenester skal inngå som en totalpakke sammen med gulvmatter, har vi flere seriøse samarbeidspartnere som vi kan anbefale. Våre samarbeidspartnere tilbyr alle våre tjenester innen matteutleie og montering av permanente inngangsmatter, kombinert med med sine egne spesialtjenester, gir våre partnere markedets mest allsidige tilbud innen eiendomsservice.

Velg hvilken type eiendom du representerer nedenfor for å få mer info om passende produkter og tjenester til din eiendom

Om oss

50 års erfaring med inngangsmatter, betyr at vi leverer tilpassede løsninger til eiendom.

Les mer

Vaktmestertjenester

Vi samarbeider med en rekke vaktmester og vaktmesterfirma som tilbyr vaktmestertjenester for å tilby komplette løsninger til alle typer eiendom.

Les mer

Trappevask

Våre partnere innen trappevask er spesialisert på trappevask av borettslag og sameie i Oslo og Viken.

Les mer

Renhold

Våre partnere utfører vask av kontor, renhold av næringseiendom, brakkevask, vask av fellesarealer og generelt alt innen renhold.

Les mer

Vil du vite mer? Eller avtale uforpliktende befaring?

Ingen bygninger er helt like, det er derfor viktig å tilpasse matteservice til hvert enkelt bygg. Våre konsulenter stiller gjerne opp på en gratis og uforpliktende befaring.

Kontakt oss på telefon, epost eller via kontaktskjema.