Eiendomsservice

Eiendomsservice

Tjenester og produkter innen drift av eiendom

Vaktmesterservice- trappevask- renhold – produkter

Leko Matter har 50 års erfaring innen eiendomsdrift. Vi har tidligere drevet med både vaktmester, renhold og trappevask. I vår tidligere virksomhet utviklet vi vårt slagord,
«det er billigere å stoppe møkka enn å fjerne den»
Vår eiendomsservice har derfor hovedfokus på løsninger i inngangspartiet.
For å få et bredest mulig tilbud til drift av eiendom, har vi i tillegg til de tjenester vi selv utfører, inngått partnerskap med firma innen vaktmester og trappevask. Vi jobber med å etablere linker til firma som leverer spesialtjenester innen drift av eiendom. Vi velger partnere ut fra kompetanse og langvarig samarbeid.

Leko_eiendom-foto

Partnere – Eiendomsservice

Vaktmesterservice - trappevask
Våre partnere innen trappevask og vaktmesterservice er valgt ut fra langvarig kundeforhold. Når du skal velge leverandør av vaktmestertjeneste eller trappevask, er det viktig at du velger firma med erfaring innen eiendomsdrift. Våre partnere har utviklet metoder for vask av trapper som gir deg best pris og kvalitet. Kvaliteten på trappevask er avhengig av gode matteløsninger hvor Leko kommer inn med opplæring av riktige løsninger. Våre partnere innen vaktmesterservice har spesialisert seg på ulike typer eiendom og distrikt.

Ønsker du at renhold og vaktmestertjenester skal inngå som en totalpakke sammen med gulvmatter, har vi flere seriøse samarbeidspartnere som vi kan anbefale. Se våre partnere her:

Vaktmestertjenester

Vi samarbeider med tilbydere av vaktmesterservice og vaktmesterfirma som tilbyr vaktmestertjenester som gir komplette løsninger til alle typer eiendom.

Les mer

Trappevask

Våre partnere innen trappevask er spesialisert på vask av trapper i borettslag og sameie i Oslo og Viken.

Les mer

Renhold

Våre partnere utfører vask av kontor, renhold av næringseiendom, brakkevask, vask av fellesarealer og generelt alt innen renhold.

Les mer
Eiendomsservice - Produkter og spesialtjenester

Leko er importør og lagerfører en rekke produkter som det er behov for innen drift av eiendom. Gjennom 50 år med fokus på inngangsparti vet vi hva som fungerer og våre partnere har erfaring i montasje av fastmonterte og nedfelte mattesoner. Vårt produktutvalg til inngangsparti både ute og inne, løser et stort problem innen eiendomsdrift, nemlig smuss som dras inn i bygget. Gjennom samarbeid med utvalgte firma som utfører spesialtjenester, vil du også finne firma som kan løse oppgaver utenom det som trengs til daglig drift, for eksempel renovering av gulv.

Vil du vite mer? Eller avtale uforpliktende befaring?

Ingen bygninger er helt like, det er derfor viktig å tilpasse matteservice til hvert enkelt bygg. Våre konsulenter stiller gjerne opp på en gratis og uforpliktende befaring.

Kontakt oss på telefon, epost eller via kontaktskjema.