Eiendomsservice

Eiendomsservice

Tjenester og produkter innen drift av eiendom

Gjennom våre partnere er Leko Matter AS leverandør av eiendomsservice som vaktmester, trappevask og renhold. Vi har eget vaskeri for utleiematter og mopper. Vi leverer produkter til inngangspartier.

Leko_eiendom-foto

Leko Eiendomsservice

Eiendomsservice involverer en rekke tjenester og firma. Leko Matter har her samlet det meste av det du har behov for til drift av eiendom på denne siden. Våre samarbeidspartnere innen eiendomsservice er alle firma som vi kjenner fra langvarig kundeforhold innen utleie av mopper og matter. Våre partnere kan også tilby spesialtjenester innen eiendomsservice, utover normal trappevask og vaktmestertjeneste. For eksempel snørydding, gartnertjenester, sliping av terrasso, grafittifjerning med mer.

Ønsker du at renhold og vaktmestertjenester skal inngå som en totalpakke sammen med gulvmatter, har vi flere seriøse samarbeidspartnere som vi kan anbefale. Se våre partnere her:

Vaktmestertjenester

Vi samarbeider med tilbydere av vaktmesterservice og vaktmesterfirma som tilbyr vaktmestertjenester som gir komplette løsninger til alle typer eiendom.

Les mer

Trappevask

Våre partnere innen trappevask er spesialisert på vask av trapper i borettslag og sameie i Oslo og Viken.

Les mer

Renhold

Våre partnere utfører vask av kontor, renhold av næringseiendom, brakkevask, vask av fellesarealer og generelt alt innen renhold.

Les mer
Eiendomsservice Produkter

Leko er importør og lagerfører en rekke produkter som det er behov for innen drift av eiendom. Våre produkter bør være en naturlig del av eiendomsservice i de fleste bolig eller næringsbygg. Leko Matter As har produkter som omfatter utleiematter, logomatter, skrapematter, mattesoner og moppeutleie. Gjennom 50 års erfaring har vi valgt ut produkter med en kvalitet vi kan gå god for og som er tilpasset nordisk klima. Vi gir råd og veiledning om riktig løsning for inngangspartiet.

Om oss

50 års erfaring med inngangsmatter, betyr at vi leverer tilpassede løsninger til eiendom.

Les mer

Vil du vite mer? Eller avtale uforpliktende befaring?

Ingen bygninger er helt like, det er derfor viktig å tilpasse matteservice til hvert enkelt bygg. Våre konsulenter stiller gjerne opp på en gratis og uforpliktende befaring.

Kontakt oss på telefon, epost eller via kontaktskjema.