Rengjoringsbyraa

Spesialtjenester:

Rengjøringsbyrå

Renholdspartnere-foto

Trappevask

Kontorrenhold

Butikkrenhold

Brakkevask

Byggrengjøring 

Flyttevask

Er du på utkikk etter et seriøst rengjøringsbyrå som kan levere daglig renhold, kontorrenhold, fasadevask, byggvask eller andre tjenester?

Leko Matter AS har tett samarbeid med en rekke renholdsfirma. Velger du å inngå avtale om renhold med et renholdsbyrå vi samarbeider med, er det Leko Matter As som leverer og bytter mattene, men hvis du vil, kan du samle både renhold og matteleie på samme faktura. Faktura vil da komme fra ditt rengjøringsbyrå.

Vi sørger for at våre samarbeidspartnere er oppdatert på vårt sortiment, og gitt opplæring slik at du som kunde får riktig tilpasset matteservice.

Her presenteres våre samarbeidspartnere innen renhold. Partnere presentert på denne siden er langvarige samarbeidspartnere av Leko Matter As. Alle som presenteres på denne siden tilbyr utleiematter fra Leko Matter som en del av renholdstjenesten.

Storbyrenhold-foto

Firma: Storbyrenhold As, startet i år 1989.
Tilbyr daglig renhold og fasadevask for gårdeiere i Oslo sentrum. Er også spesialister på stensliping og behandling av stengulv som marmor, terazzo og granittgulv.
Område: Oslo
URL: www.storbyrenhold.no

Firma: Renconor As, startet i 1989
Renconor er en profesjonell totalleverandør av renholdstjeneste til næringsbygg i Oslo sentrum. Tilbyr renhold, gulvvedlikehold, vinduspuss, tepperens og grafittifjerning fra fasaden.
Område: Oslo
URL: www.renconor.no

Firma: Aktivt Renhold As
Aktivt Renhold AS ble stiftet i 1994, og utfører renhold for det private næringslivet, offentlige og privatpersoner i Asker, Bærum og Oslo vest. Alle medarbeidere har gjennomgått grunnopplæring i renholdsfaget og snakker norsk. Gratis prisvurdering på renhold og matteleie, gjerne også med befaring.
Område: Asker, Bærum og Oslo vest
URL: www.aktivtrenhold.no

Ønsker du å bli profilert på denne siden? Kontakt oss for avtale.